Herätys Tampereen seudun urheiluseurat!

Hieronta- ja Urheilupalvelut aikoo solmia vielä tämän vuoden puolella uusia seurasopimuksia.

Kaiken tarkoituksena on saada urheilija keskiöön!

Monesti urheilijat puhuvat, että on vaikeaa saada aikoja hierontaan ja sen tähden joutuu käymään eri hierojillakin. Tällöin hierojat eivät opi tuntemaan urheilijan lihaksistoa kunnolla ja täten ei saadakaan hieronnasta aina parasta hyötyä irti.

Tavoitteena onkin saada hierojan sekä  urheilijan yhteistyö laadukkaammaksi. Hierojan oppiessa tuntemaan urheilijansa lihaksistoa ja sitä miten lihas reakoi eri tyyppisiin hoitoihin on hierojan helppo toimia haastavissakin tilanteissa. Tällöin urheilijakin uskaltaa käyttää hierontaa tiukoissakin tilanteissa (esim. lähellä kilpailua tai peliä) ja voi luottaa hoidon toimivan halutulla tavalla. Kun urheilija käyttää samaa hierojaa ja heidän välinen yhteistyö on luottamuksellista, ammattimaista, osaavaa sekä tavoitteellista, voidaan urheiluhieronnalla sekä muulla lihashuollolla saada yksi vaihde lisää harjoitteluun. Tämä osa alue on valitettavan monesti urheilijoilla puutteellinen ja kuitenkin välttämätön kovaa harjoiteltaessa. Lihashuollolla saadaan liikkuvuutta, parannetaan aineenvaihduntaa (palautumista) , ennaltaehkäistään vammoja sekä saadaan harjoittelu tarttumaan kroppaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ravisteluhieronnoilla on todettu olevan myös positiivisiä vaikutuksia kilpailusuorituksiin.

Seurasopimuksessa hierontapalvelut tarjoutuu sitoutumaan tiiviiseen yhteistyöhön seuranne urheilijoiden kanssa. Käytännön kuviot sovitaan sitten tarkemmin kun sovitaan yhteistyöstä. Toimipiste sijaitsee Ylöjärven keskustassa ja matkaplintillä voidaan ottaa tarpeen vaatiessa eri paikoissa esim. reenien yhteydessä suorituspaikoilla.

Jos kiinnostuit aiheesta ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yt. Hieronta- ja urheilupalvelu Ville Pirttijoki

Ville hierontapöydän päässä

Avaa chat
Moro! Tarviitko jeesiä?
Moro!
Kuinka voin auttaa? (vastaan niin pian kuin mahdollista)