VALMENNUS

HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Haluatko saada harjoittelustasi enemmän irti tai apua uuden harrastuksen aloittamisessa?

Oikeanlaisella harjoittelulla verrattuna satunnaiseen kuntoiluun tai lenkkeilyyn saavutetaan paljon enemmän. Yksilöllisesti suunitellulla ohjelmalla fyysiset ominaisuutesi kehittyvät haluamaasi suntaan ja saavutat tavoitteesi nopeammin. Harjoitusohjelman suunittelu lähtee aina tavoitteesta, jonka jälkeen voidaan suunitella sopiva harjoitusohjelma tavoitteen saavuttamiseksi ja tietenkin omalle elämäntilanteelle sopivaksi. Yksilöllisesti laadittu ohjelma takaa että harjoittelu sopii juuri sinulle ja vie toivottuja osa-alueita eteenpäin optimaalisesti. Harjoitusohjelmien suunittelu perustuu aina tutkittuun tietoon sekä vuosikymmenten aikana tehtyihin tutkimuksiin.  

Ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään yhdessä miten voin olla avuksi! Teen myös tarvittaessa täysin räätälöidyn paketin toiveidesi mukaan.

 

YRITYKSILLE

Järjestän Yrityksille erilaisia liikunnanohjauksia.

Yksi kestosuosikki on keppijumppa 15-30min tarpeesta riippuen. Teen myös erilaisia ohjauskokonaisuuksia aina yrityksen toivomusten mukaan.

Jos yrityksesi on tämäntyyppisiä palveluita vailla niin soita tai lähetä sähkopostia niin katsotaan  kuinka voin olla avuksi.

URHEILUSEUROILLE 

 

Urheiluseuroille Urheilupalvelut järjestää seuraavanlaisia palveluita:

arjoitusten sisältö sovitaan aina etukäteen treenikohtaisesti tilanteen ja tarpeiden mukaan. Treenin sisältö voi koostua minkä vain fysisen ominaisuuden  harjoittamisesta kuten voima, nopeus, koordinaatio, liikkuvuus, taito, kestävyys, suorituskyky. Harjoituksista seuran valmentajat saavat hyviä malliharjoituksia samalla omaan työkalupakkiinsa.

TILAUSTUNNIT JA TEKNIIKKAKLINIKKA

Tilaustunnit ja tekniikkaklinikat hiihtoon ja juoksuun

sopivat henkilölle joka tahtoo oppia lajisuoritustaitoja, kehittää tekniikkaa tai oppia toteuttamaan erilaisia harjoituksia oikeanlaisella sisällöllä. Nämä asiat kun ovat kunnossa niin nautit enemmän harrastuksestasi.

Aiheita: Tekniikka-, peruskestävyys-, nopeus-,  tehoharjoittelu (vauhti- ja maksimikestävyys)

Urheilupalvelu tarjoaa laadukkaita ohjaustunteja hiihtoon sekä juoksuun. Suunittelen ja ohjaan juuri sinulle sopivat harjoitukset tarpeidesi mukaan. Harjoituksissa tullaan tekemään paljon samoja asioita mitä kilpatason urheilijatkin käyttävät arkiharjoittelussa kehittyäkseen. Kuntotaso ei ole ongelma. Kaikenkuntoisille ja taitoisille löytyy omalle tasolle sopivat harjoitteet, aina aloittelijasta kuntoilijoihin, sekä kilpaurheilijoihin. Aika ja paikka on sovittavissa aina tarpeiden ja vallitsevien olosuhteiden mukaan.

Hiihtotekniikat

Perinteinen hiihto

Tekniikat: Tasatyöntö, Yksipotkuinen, Vuorohiihto, Haarakäynti. Nämä kaikki osa-alueet tulisi osata kohtuullisesti,  jotta voit nauttia perinteisen hiihdosta täysillä.

Vapaan tyylin hiihto

Tekniikat: Sauvoittahiihto, Wassberg, Mogren, Kuokka. Nämä kaikki osa-alueet tulisi osata kohtuullisesti, jotta voisit nauttia vapaan hiihdosta täysillä.

Juoksutekniikka

Tietyillä harjoitteilla saamme tekniikkaklinikalla juoksuasentosi paremmaksi. Tämä vaikuttaa jaksamiseen, juoksun rullaavuuteen, sekä vääränlaisen kurmituksen ehkäisemiseen. Paremmalla tekniikalla kohti nautinnollisempaa urheilusuoritusta.

”Hyvin suunnitellulla harjoittelulla verrattuna satunnaiseen kuntoiluun tai lenkkeilyyn saavutetaan paljon enemmän”

HINNASTO

Perinteinen- ja Urheiluhieronta

30min osavartalohieronta      40€
45min puolivartalohieronta   45€
60min puolivartalohieronta   50€
90min kokovartalohieronta    66€
120min kokovartalohieronta   88€

5 tai useamman kerran sarjakorteista -10%

Lahjakortit noutamalla tai sähköpostilla

Myös kotikäynnit mahdollisia! Vaatii vähintään 2 hierottavaa ja hinnat samat kuin ylhäällä + kotikäyntilisä 10€ / hoito.

Kinesioteippaus

Alkaen 20€ 

Maksuvälineenä toimii käteinen ja kaikki yleisimmät maksukortit sekä ePassi, Edenred ja Smartum Mobiili

Tilaustunnit (tekniikkaklinikat / liikunnanohjaustunnit)

Yksityisille

60 min              75€ / hlö

 

Yrityksille/ryhmille

60min               125€ / ryhmä
max. 12hlö / tunti

Meillä toimii myös Eazybreak, Edenred, Smartum Saldo, sekä Smartum hierontaetu.

 

Avaa chat
Moro! Tarviitko jeesiä?
Moro!
Kuinka voin auttaa? (vastaan niin pian kuin mahdollista)