pqkvqwxejw4hjxxrdypfoi_irwvwz43sdfc-tlvklzg

Hieronta- ja Urheilupalvelu Ville Pirttijoki

Tietotaitoa ja laatua valmennukseen. Valmistuin 12/2016 VAT- tutkinnolta arvostetusta Varalan Urheiluopiston järjestämästä tutkinnosta Ammattivalmentajaksi.

Tutkinto oli todella laadukas ja antoi paljon eväitä valmennustyöhön. Valmentajahan ei ole koskaan valmis, aina tulee uutta ja voi kehittyä. Tämä tuli taas kerran todettua Varalassa. Suurin ahaa elämys itselleni tuli valmennustyössä kokonaisuuden hallintaan sekä psyykkiseen valmennukseen liittyen. Ketään ei voi valmentaa ennen kuin luottamus suhde on rakennettu ja kaikki lähtee yhteisen tavoitteen asettamisesta sekä yhteisymmärryksestä mitä kaikkea tavoitteen saavuttaminen vaatii. Vasta tämän jälkeen kun on oikea suunta voi situotua tekemään oikeita asioita oikealla tavalla sekä kehittymään parhaalla mahdollisella tavalla.  Mikäli näissä asioissa on puutteita niin kehittyminen on haastavaa, mutta mikäli edellä mainitsemani asiat ovat kunnossa niin voi voittaa mitä vain!

Tälle vuodelle otin valmennukselliseksi haasteeksi Vastuuvalmentajan pestin Hiihtoliiton 2-alueesta n. 40 urheilijaa (Häme, Varsinais-suomi, Satakunta). Samalla uudistan ryhmä leiritysmallia kohti kokonaisvaltaisempaa valmentautumista urheilijan polulla ilon ja oppimisen ilmapiirissä. 🙂  Ei muuta kuin tutustumaan alla olevasta esitteestä.

Liukkaita latuja!

-Ville

ylakoululeiri-hiihtajille-esite

 

Avaa chat
Moro! Tarviitko jeesiä?
Moro!
Kuinka voin auttaa? (vastaan niin pian kuin mahdollista)