Hieronta- ja Urheilupalvelu

Olen Ville Pirttijoki, nuori 29 v. Urheiluhieroja, Ammattivalmentaja, Kuntosalivalmentaja ja 3-tason (korkein liiton taso) Maastohiihtovalmentaja.

Koulutus

Urheiluhierojan opinnot kävin arvostetussa Vuokatin Urheiluopistossa, josta valmistuin v. 2010 keväällä. Kuntosalivalmentajan paperit on Trainer 4 you:n järjestämästä koulutuksesta. 3-tason maastohiihtovalmentajan opinnot sain pakettiin 2015 keväällä ja koulutuksen järjestäjänä toimi Suomen Hiihtoliitto. Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä valmistuin 2016 Juolukuussa VAT:ta (valmentajan ammattitutkinto)  erittäin arvostetulta linjalta Varalan Urheiluopistolta Ammattivalmentajaksi.

Valmennusasioissa sekä Urheiluhieronta ja lihashuolto asioissa  pyrin kouluttamaan itseäni jatkuvasti lisää, jotta pysyn kehityksessä mukana.

Asiakaskuntani koostuu kaikenikäisistä sekä kuntoisista ihmisistä maajoukkueurheilijoista ihan normaaleihin työssäkäyviin aikuisiin sekä eläkeläisistä nuoriin junioreihin.

Urheilutaustaa

Olen urheillut pienestä saakka kilpatasolla monissa eri lajeissa (yleisurheilu, juoksu, maastohiihto päälimmäisinä). Maastohiihdosta valikoitui sitten vanhempana päälaji, jonka parissa on tullut vietettyä viimeiset 15 vuotta aktiivisesti vuosi toisensa perään. Joka vuosi tähän asti on SM-tasolla tullut kilpailtua ja reenattua tietty päivittäin intohimoisesti. Itse olen käyttänyt hierontaa aina säännöllisesti osana omaa lihashuoltoa, mikä varmasti on osasyy todella vähäisiin urheiluvammoihin uran aikana. Matkalla on tullut paljon oppia ihmisen fysiologiasta, anatomiasta sekä tietotaitoa mikä harjoittelussa toimii ja mikä ei. Teoriaa on opiskeltu myös, mutta vuosien kokemus kilpaurheilussa on antanut oikein hyvät lähtökohdat niin kuntoilijoiden ohjaukseen kuin valmentamiseen kestävyysurheilussa ihan aikuisten sarjan kilpatasolle asti. Paljon on tullut tehtyä yhteistyötä myös fysiikan eri  osa alueiden ”huippuvalmentajien” kanssa. Viimeiset vuodet (n.5 v .) olen valmentanut itse itseäni ja kaikenlaisia kokeiluja harjoittelussa on tullut tehtyä. Se on myös antanut tietoa siitä mikä toimii ja toki siitäkin mikä ei toimi:)

Olen toiminut viimeisen 2-vuoden ajan Hiihtoliiton 2 eri valmennusryhmän vastuuvalmentajana. Pääasiassa yläkouluikäisten sekä lukio ikäisten tyttöjen sekä poikien kanssa. Tänä vuonna alkaa 3-vuosi näissä hommissa ja 2017 vastaan Hiihtoliiton 2-alueen (Häme, Varsinais-Suomi, Satakunta) uudistamastani leiritysmallista yhdessä  Hiihtoliiton, Jämin ja Varalan Urheiluopiston kanssa vastuuvalmentajan roolissa. Urheiluhierontahommia teen koko ajan minkä leireiltä kerkiän Mikkolantie 1-3, Ylöjärvellä.

Meriittejä työuralla

Urheiluhieronta

– Suomen Paralympia -maastohiihtomaajoukkueen Urheiluhieroja 2013- 2014

  • leiritys, maailmancup, Paralympialaiset Sochi 2014

Valmennuspestit

– Valtakunnallisen Hiihtoliiton Hopeasomparyhmän (-02 pojat) Valmentaja 2015 sekä 2016

– Suomen Hiihtoliiton 2-alueen (Häme, Varsinais-Suomi, Satakunta) ryhmävalmentaja 2016

– Suomen Hiihtoliiton 2-alueen (Häme, Varsinais-Suomi, Satakunta) Aluevalmentaja / Vastuuvalmentaja 2017

 

Avaa chat
Moro! Tarviitko jeesiä?
Moro!
Kuinka voin auttaa? (vastaan niin pian kuin mahdollista)