Muutimme yhdessä GFC:n kanssa uusiin tiloihin!!

Uudet tilat sijaitsevat n. 50m päässä entisistä tiloistamme. Uusi osoite on Mastontie 2, 33470 Ylöjärvi. Ylöjärven paremmin tunteville K Market Linkin alakertaan entisen Vipin ja Tiimarin paikalle kuntokeskus Liikkua vastapäätä. Katutasossa on kaksi erillistä sisäänkäyntiä ja molemmat ovat käytössä.

Tervetuloa vastaanotolle!

Hieronta- ja Urheilupalvelu Ville Pirttijoki

Hiihtokoulua aikuisille

Hei maastohiihdon harrastaja!

Haluatko irti vieläkin enemmän harrastuksestasi?

Järjestän neliosaisen Vapaan tekniikan oppimiseen painottuvan hiihtokoulun kevättalvella Ylöjärvellä.

Hiihtokoulun tarkoituksena on lisätä hiihtonautintoa tasosta riippumatta.  Tule pitämään porukalla hauskaa laadukkaiden sekä nykyaikaisten tekniikkaharjoitteiden parissa. Tunnit ovat tarkoitettu aikuisille lajin harrastajille ja soveltuvat aloittelijoista aina kilpakuntoilijoihin. Hiihtokoulun aikana käymme läpi kaikki vapaan tekniikat joita ovat kuokka, wasperg, mogren sekä ylä- ja alamäkitekniikat.

Hiihtokouluihin startataan Ylöjärven Metsäkylästä ”Topin Tuvalta” (Pinsiönkankaantie 51) keskiviikkoisin kello 18. Yksittäisen treenin kesto on noin 75min.

Ilmoittautumiset sähköpostiin ville.pirttijoki@hierontajaurheilupalvelu.fi tai soittamalla  045 2590988

Hiihtokoulu ja sisältö:

27.2 Ke 18-19:15 Kuokka

6.3   Ke 18-19:15   Wasperg

13.3 Ke 18-19:15  Mogren

20.3 Ke 18-19:15  Ylä- ja alamäki tekniikat

Ilmoittautuminen sitoo osallistumaan kaikille neljälle kerralle.

Hinta 99€ sis. alv 24% / 4 krt

Maksuvälineenä käyvät

  • Sporttipassi
  • Käteismaksu
  • Sähköpostilasku

Hiihtokoulu toteutuu mikäli ilmoittautuneita tulee vähintään 8 hlö ja 10 ensimmäistä pääsee mukaan. Ole siis nopea 🙂

Hiihtokoulussa hiihto tapahtuu omalla vastuulla.

Tervetuloa!

Hieronta- ja Urheilupalvelu Ville

Entinen kilpahiihtäjä, nykyinen ammattivalmentaja

dav

Päivityksiä hinnastoon ja maksamiseen

Hierontahinnastoon tuli päivityksiä 90min ja 120min hierontojen osalta. Molempiin 5€ korotus.

Loppukuusta tulee maksupääte ja smartum hierontasetelit alkaa toimimaan myös.

Tervetuloa hierontaan!

-hierontajaurheilupalvelu.fi Ville

Ammattivalmentaja

pqkvqwxejw4hjxxrdypfoi_irwvwz43sdfc-tlvklzg

Hieronta- ja Urheilupalvelu Ville Pirttijoki

Tietotaitoa ja laatua valmennukseen. Valmistuin 12/2016 VAT- tutkinnolta arvostetusta Varalan Urheiluopiston järjestämästä tutkinnosta Ammattivalmentajaksi.

Tutkinto oli todella laadukas ja antoi paljon eväitä valmennustyöhön. Valmentajahan ei ole koskaan valmis, aina tulee uutta ja voi kehittyä. Tämä tuli taas kerran todettua Varalassa. Suurin ahaa elämys itselleni tuli valmennustyössä kokonaisuuden hallintaan sekä psyykkiseen valmennukseen liittyen. Ketään ei voi valmentaa ennen kuin luottamus suhde on rakennettu ja kaikki lähtee yhteisen tavoitteen asettamisesta sekä yhteisymmärryksestä mitä kaikkea tavoitteen saavuttaminen vaatii. Vasta tämän jälkeen kun on oikea suunta voi situotua tekemään oikeita asioita oikealla tavalla sekä kehittymään parhaalla mahdollisella tavalla.  Mikäli näissä asioissa on puutteita niin kehittyminen on haastavaa, mutta mikäli edellä mainitsemani asiat ovat kunnossa niin voi voittaa mitä vain!

Tälle vuodelle otin valmennukselliseksi haasteeksi Vastuuvalmentajan pestin Hiihtoliiton 2-alueesta n. 40 urheilijaa (Häme, Varsinais-suomi, Satakunta). Samalla uudistan ryhmä leiritysmallia kohti kokonaisvaltaisempaa valmentautumista urheilijan polulla ilon ja oppimisen ilmapiirissä. 🙂  Ei muuta kuin tutustumaan alla olevasta esitteestä.

Liukkaita latuja!

-Ville

ylakoululeiri-hiihtajille-esite

 

3-tason maastohiihtovalmentaja

Taas tuli yksi tutkinto suoritettua. Nimittäin viimeviikolla Vuokatissa oli viimeinen lähiopetusjakso 3-tason maastohiihtovalmentaja tutkintoa.

Ryhmäkuva (pl Julle)

Kauden 2014- 2015 tuoreita 3-tason maastohiihtovalmentajia (Pauli, Anni, Ville P , Jyrki ope, Mari, Ville N, Hanni, Pekka, Krista, Johanna, Juha puuttuu kuvasta)

 

Kurssi oli oikein monipuolinen ja ajatuksia herättävä. Luentojen taso myös miellytti. Kyllä hiihtoliitossa osaamista löytyy, toivottavasti me 3-tason valmentajatutkinnon suorittaneet saadaan jaettua tietoa mahdollisimman hyvin käytäntöön seuratasolle “kentälle” , jotta sitä tulevaisuudessa löytyisi muualtakin kuin vain hiihtoliitosta:). Kaikki kuitenkin lähtee nuorten urheilijoiden valmennuksesta ja herkkyyskausien hyödyntämisestä jo nuorena. Mitä laadukkaampaa valmennusta junnuna sen tödennäköisemmin huipulle aikuisena.

Osaavia valmentajia se Jylhäkin kaipailee seuratasolle

http://www.kestavyysurheilu.fi/hiihto/9564-hiihto-kaipaa-lisaa-seuravalmentajia

Haastavaa mutta samalla erityisen innostavaa:)

Terveisin Ville

 

 

Viimeistele kuntosi urheiluhieronnalla

 

Hei kuntoilija tai kilpaurheilija!

Nyt kun on talvi parhaimmillaan moni varmasti aikoo osallistua eri massahiihtotapahtumiin tai hiihtokilpailuihin. Reenattu on kovasti ja vartalossa saattaa alkaa jo tuntumaan hieman jumia ja väsymystä.  Mutta hiihtotapahtumaan ei ole aikaa enään kuin muutama viikko.

Tule Urheiluhierojan vastaanotolle niin hieromme reenistä syntyneet jumit auki ja saat harjoittelustasi syntyneen hyödyn irti ” H-hetkellä”. Hiihto kulkee taas kun lihaksisto ei kinnaa vastaan ja pääset nauttimaan keväthangista täysillä nautiskellen.

ps. Kaupanpäälle reenivinkit, miten ajoittaa huippukunto esiin oikealla hetkellä:)

 

IMG_0450

YT. Hieronta ja Urheilupalvelu

Suomen Hiihtoliiton III-tason valmentajakoulutus Vuokatissa 11-14.09.2014

 

Suomen Hiihtoliiton III-tason valmentajakoulutus Vuokatissa 11-14.9.2014

Osallistun jälleen hiihtoliiton järjestämään III-tason valmentajakoulutukseen 2/4, joka suoritetaan Vuokatin urheiluopistolla.

Luvassa tälläkertaa mm. suomen lupaavimpien 13-16 vuotiaiden junjorihiihtäjien leirille osallistuminen apuvalmentajan roolissa. Toiminnan seurantaa, reenien ohjausta, harjoitusohjelman suunnittelua, mukana tekemistä, urheilija haastatteluita sekä kaikkea muuta mahdollista aiheeseen liittyvää spekuleerausta sekä toimintaa kurssin vetäjän sekä muiden kurssilaisten kanssa.

Saapi nähdä miltä tulevaisuus näyttää:)

http://www.hiihtoliitto.fi/maastohiihto/valmennus-ja-koulutus/koulutus/valmentajakoulutus/

Yt. Hieronta- ja Urheilupalvelut

Seurasopimukset Urheiluhierontaan (Urheilija keskiöön)

Herätys Tampereen seudun urheiluseurat!

Hieronta- ja Urheilupalvelut aikoo solmia vielä tämän vuoden puolella uusia seurasopimuksia.

Kaiken tarkoituksena on saada urheilija keskiöön!

Monesti urheilijat puhuvat, että on vaikeaa saada aikoja hierontaan ja sen tähden joutuu käymään eri hierojillakin. Tällöin hierojat eivät opi tuntemaan urheilijan lihaksistoa kunnolla ja täten ei saadakaan hieronnasta aina parasta hyötyä irti.

Tavoitteena onkin saada hierojan sekä  urheilijan yhteistyö laadukkaammaksi. Hierojan oppiessa tuntemaan urheilijansa lihaksistoa ja sitä miten lihas reakoi eri tyyppisiin hoitoihin on hierojan helppo toimia haastavissakin tilanteissa. Tällöin urheilijakin uskaltaa käyttää hierontaa tiukoissakin tilanteissa (esim. lähellä kilpailua tai peliä) ja voi luottaa hoidon toimivan halutulla tavalla. Kun urheilija käyttää samaa hierojaa ja heidän välinen yhteistyö on luottamuksellista, ammattimaista, osaavaa sekä tavoitteellista, voidaan urheiluhieronnalla sekä muulla lihashuollolla saada yksi vaihde lisää harjoitteluun. Tämä osa alue on valitettavan monesti urheilijoilla puutteellinen ja kuitenkin välttämätön kovaa harjoiteltaessa. Lihashuollolla saadaan liikkuvuutta, parannetaan aineenvaihduntaa (palautumista) , ennaltaehkäistään vammoja sekä saadaan harjoittelu tarttumaan kroppaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ravisteluhieronnoilla on todettu olevan myös positiivisiä vaikutuksia kilpailusuorituksiin.

Seurasopimuksessa hierontapalvelut tarjoutuu sitoutumaan tiiviiseen yhteistyöhön seuranne urheilijoiden kanssa. Käytännön kuviot sovitaan sitten tarkemmin kun sovitaan yhteistyöstä. Toimipiste sijaitsee Ylöjärven keskustassa ja matkaplintillä voidaan ottaa tarpeen vaatiessa eri paikoissa esim. reenien yhteydessä suorituspaikoilla.

Jos kiinnostuit aiheesta ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yt. Hieronta- ja urheilupalvelu Ville Pirttijoki

Ville hierontapöydän päässä